جدید ترسناک
اخبار فیلم
آنجلینا جولی و برد پیت زوج شناخته شده هالیوود در محفلی خصوصی رسما در فرانسه ازدواج کردند.
به گزارش مووی مگ به نقل از مهر ، این ازدواج که روز یکشنبه کاملا خصوصی برگزار و خبر آن دیروز منتشر شد، خبری بود که مدت هاست هواداران این دو چهره مشهور سینمایی را منتظر نگه داشته بود.
دیروز پنج شنبه 6 شهریور ماه سخنگوی این زوج با تایید خبر اسوشیتدپرس مبنی بر ازدواج این دو، گفت آنها در مراسمی خصوصی در جنوب فرانسه روز یکشنبه ازدواج کرده اند. این دو بازیگر شناخته شده هالیوود از سال 2008 کاخی قدیمی به نام میراوال را در جنوب فرانسه خریدهاند و در همین کاخ ییلاقی نیز ازدواج کردهاند.
این دو که نزدیک به یک دهه است با هم زندگی می کنند و 6 فرزند دارند، مراسم ازدواجشان را با فرزندانشان جشن گرفتند. هر چند این مراسم کاملا خصوصی برگزار شد، اما جولی و پیت تصمیم دارند به زودی در اولین پروژه مشترک پس از فیلم «آقا و خانم اسمیت» که سرآغاز آشناییشان بود، ظاهر شوند.
این در حالی است که به زودی شاهد فیلمی با بازی برد پیت با عنوان «غضب» درباره جنگ جهانی دوم خواهیم بود که 17 اکتبر اکران می شود و آنجلینا جولی نیز قصد دارد دومین تلاشش را برای کارگردانی در فیلمی با عنوان «شکسته نشده» که درباره یکی از چهره های بازمانده از جنگ جهانی دوم و قهرمان المپیک آن دوران است در ماه دسامبر اکران کند.
این در حالی است که دیروز پنج شنبه برد پیت راهی موزه تانک در در دورست بریتانیا شده بود تا به معرفی فیلم «غضب» که درباره خدمه تانک آمریکایی در روزهای نهایی جنگ جهانی در اروپا است، بپردازد.
هر دوی این فیلم ها امیددار جوایزی در فصل جوایز سینمای آمریکا هستند که می تواند موفقیتی دیگر پس از دریافت جایزه اسکار برای فیلم «12 بردگی» به تهیه کنندگی برد پیت باشد.
گفته می شود در مراسم روز یکشنبه آنجلینا جولی با دو پسر بزرگش مادوکس 13 ساله و پکس 10 ساله و و دخترانش زهرا 9 ساله ، ویوین 6 ساله برای رفتن به سالن مراسم همراه شده بود. شیلون 8 ساله و ناکس 6 ساله هم حلقه ها را حمل کردند.
در این مراسم زوج مشهور مدارک ازدواج را که از سوی یک قاصی کالیفرنیایی تنظیم شده بود امضا کردند. این دو اوایل سال 2012 به صورت رسمی با یکدیگر نامزد شده بودند. این دومین ازدواج برای برد پیت 50 ساله است که به مدت پنج سال با جنیفر آنیستون زندگی مشترک داشت. این دو سال 2005 از هم جدا شدند.
جولی 39 ساله نیز پیش از این با جانی لی میلر بازیگر بریتانیایی به مدت سه سال ازدواج کرده بود. او سه سال هم همسر بیلی باب تورنتون بود که در سال 2003 منجر به جدایی شد.
جولی جایزه اسکار را برای بازی در نقش مکمل «دختر افسار گسیخته» در سال 1999 برده و در سال 2008 برای «تعویض» نامزد دریافت اسکار نقش اصل زن بود. پیت هم یک جایزه اسکار مشترک برای تهیه فیلم «12 سال بردگی» از مراسم امسال اسکار در کارنامهاش دارد.
اخبار فیلم
پنجمين فيلم از سري فيلم هاي «رمبو» در آخرين گام هاي خود براي شروع فيلمبرداري قرار دارد. چهارمين فيلم از اين سري شش سال قبل در سال 2008 عرضه شده بود.
به گزارش مووی مگ به نقل از بانی فیلم، سيلوستر استالونه در جديدترين مصاحبه خود اعلام داشته با اتمام كار ساخت و اكران «به دردنخورها 3» در حال آماده سازي خود براي شركت در فيلم «رمبو 5» است. او در اين فيلم نقش يك قاتل باهوش را دارد. در اين فيلم جان رمبو بايد روياروي كارتل هاي مواد مخدر در مكزيك قرار گيرد.
در همين حال خبرها حاكي است، استالونه كه 68 ساله شده است، در جديدترين مصاحبه خود يك بار ديگر به سراغ رجزخواني هاي بين خود و آرنولد شوارتزينگر كه چند دهه است رقيب يكديگر شناخته مي شوند، رفته است. او در مصاحبه خود از آرنولد انتقاد كرده كه چرا فضاي رقابت بين شان را تا اين حد مسموم ساخته بوده است. او مي گويد: در چنين شرايطي آرزو مي كنيد صدها نفر مقابل شما باشند اما آن يك نفر اصلي به هر ترتيبي كه شده از سر راه شما كنار برود. او سپس تأكيد ميكند كه چنين شرايطي اصلاً خوشايند نيست و او هنوز رنجي را كه بابت آن متحمل مي شده است، از ياد نمي برد.
استالونه و شوارتزينگر هرچند زماني رقباي جدي يكديگر بودند اما اكنون تبديل به دوستاني خوب براي هم شده اند و در سه فيلمي كه از سري فيلم هاي «بدردنخورها» ساخته شده است، با يكديگر همبازي بوده اند.

« شیطان مرده » دو دنباله موفق دیگر هم داشت که در سالهای 1987 و 1988 وارد سینما شدند و اتفاقا آنها نیز ، تمام المان هایی که سم ریمی موفق به خلق آن در قسمت اول شده بود را به همراه داشتند و طرفداران هم استقبال بسیار خوبی از این دو اثر به جای آوردند. اما پرونده این سری در همینجا بسته شد و بعدهاً چندین اثر ویدئویی بی ارزش و همچنین یکی دو بازی کامپیوتری با الهام گیری از این فیلم ساخته شد که چندان موفق از آب در نیامدند. اما حالا پس از نزدیک به 15 سال ، تصمیم بر این گرفته شد تا یک بازسازی از این اثر موفق کلاسیک صورت بگیرد تا در این وضعیت آشفته سوژه های جدید در هالیوود، این سری تکراری هم صاحب دنباله ای جدید شوند و کلی پول به جیب کمپانی ها سرازیر کنند.
اما یکی از مواردی که در ابتدای انتشار خبر ساخت یک بازسازی از « شیطان مرده » همه را شگفت زده کرد، این بود که اعلام شد سم ریمی و بروس کمپبل هیچ نقشی در قسمت جدید ایفا نخواهند کرد و فقط در مقام حمایت کننده مالی در این پروژه مشارکت خواهند داشت. متعاقباً اعلام شد که کارگردانی تازه کار به نام فید آلوارز که هیچ فیلم بلندی را تا به امروز نساخته ، کارگردانی این پروژه مهم را در دست گرفته و قرار است بازسازی این اثر مهم ژانر ترس، به او سپرده شود. انتشار این سلسله خبرها، موجی از نگرانی و انتقاد طرفداران قدیمی این سری از فیلمها را به همراه داشت تا حدی که برای عدم حمایت از شرایط ذکر شده، کمپین و انجمن های مختلف در اینترنت به راه افتادند و واکنش سازندگان هم تنها یک جمله بود :« صبر داشته باشید تا نتیجه کار را ببینید! ». در نهایت هم « شیطان مرده » به اکران رسید و حالا می بینیم که همیشه هم سپردن صندلی کارگردانی یک فیلم مشهور به دست کارگردانی ناشناخته ، بد نیست!
داستان

« شیطان مرده » ، رویه ای متفاوت به نسبت سری کلاسیک این مجموعه در پیش گرفته که کاملاً قابل پیش بینی بود. مشخصاً هیچکس در سال 2013 قادر به تحمل شوخی های عجیب و غریبی نیست که فقط می شد آنها را در سری کلاسیک « کلبه وحشت » ، که توسط سم ریمی ساخته شده بود و در کمال تعجب مورد قبول هم واقع شد، مشاهده کرد. شوخی هایی که در اوج خشونت و خونریزی صورت میگرفت و فضای فیلم را تبدیل به چیزی ماورای فانتزی کرده بود!
در این بازسازی پر سر و صدا ، ما با چند جوان مواجه هستیم که مطابق سلیقه این روزهای مخاطبین جوان سینما ، دور یکدیگر جمع شده اند و به یک کلبه در میان جنگل می روند. شاید که رفتن به کلبه و وقوع اتفاقات عجیب و غریب در آن ، این روزها به شدت در هالیوود تبدیل به کلیشه شده باشد اما در نهایت باید گفت که بهترین دلیل ممکن در وضعیت کنونی سینمای وحشت برای قلع و قمع کردن یک عده جوان، همین اقامت در یک کلبه در میان جنگل به شمار می رود! انتظار داشتن از فیلم برای حرکت در مسیری که بروس کمپبل در سه قسمت کلاسیک ، آن را طی کرد، اتفاقی است که به جز طرفداران دو آتشه و غیرمنطقی « شیطان مرده » ، کسی انتظارش را نمی کشید.

ورود این 5 جوان به کلبه، آغازگر اتفاقات اصلی فیلم است. جایی که نفرین ها از سر و کول شخصیت ها بالا می روند و لحظات ترسناکی را رقم می زنند. شاید بهتر باشد که شیوه ترساندن مخاطب در این فیلم را با سری کلاسیک مقایسه نکنیم چراکه همانطور که گفتم، نسخه کلاسیک یکی از معدود آثار سینماست که در بطن موقعیت های کمدی، حالت های فانتزی و اسلشری بوجود می آورد! « شیطان مرده » هرچند که هنوز هم به نوعی به المان های کلاسیک وفادار مانده و اجزای اصلی و خاطره انگیز این مجموعه را بکار گرفته است، اما در ایجاد ترس و وحشت در تماشاگر، بسیار موفق عمل می کند.
بروس کمپبل در دهه ی 80 با آن اره برقی معروف و آن دست پریشان و گمشده ای که بعدها الهام بخش بسیاری از فیلمها شد ( در سینمای ایران هم کم نبودند )، حسابی تماشاگران را هیجان زده کرد و عده بسیاری را هم برای همیشه از اره برقی ترساند! اما نسخه جدید « شیطان مرده » وابستگی کمتری به این المان های کلاسیک دارد و در حد یک اشاره یا استفاده جزئی از این ابزار، آنها را بکار می گیرد. فید فرناندز خوشبختانه در اولین ساخته سینمایی اش ، هوشیاری بسیاری در درک مخاطب فیلمش به خرج داده و داستان را مطابق نیاز امروز مخاطب به تصویر کشیده که در لابلای آن ، اشارات و استفاده از ابزارهای کلیشه ای این سری از فیلمها نیز به چشم می خورد.
اینبار در « شیطان مرده » خبری از حمام خون و افراط در بکارگیری آن نیست ( هرچند که خشونت فیلم بهرحال بسیار بالاست و مقایسه من با نسخه اولیه از این جهت می باشد که در آن زمان ظاهراً هر بار یک گالن خون بسیار رقیق را بر سر شخصیت ها خالی میکردند! ) ، اینبار خشونت بکار گرفته شده در فیلم، در حالت کنترل شده و با برنامهریزی منسجم تری به مخاطب ارائه می شود. این خشونت ها اگرچه بسیار زیاد است و برای طرفداران این ژانر هم هیجان انگیز، اما با اینحال میتوان ردپای کارگردانی و استفاده هوشمندانه از ابزار ایجاد ترس را هم در آن مشاهده کرد. در « شیطان مرده » ، تمامی لحظات ایجاد ترس ، با مقدمه و پرداخت مناسب به تصویر کشیده می شوند، به همین جهت اغلب این لحظات برای مخاطب غافل گیر کننده و به شدت تر

سال 2011 فیلم « کلبه ای میان جنگل/ The Cabin in the Woods » با الهام گیری از « شیطان مرده » وارد سینما شد و توانست یکی از موفق ترین آثار ترسناک سال را رقم بزند. احتمالاً سازندگان هم با دیدن این موفقیت، تصمیم به ساخت دنباله « شیطان مرده » گرفتند که خوشبختانه برای طرفداران ژانر ترس و وحشت، اثر بسیار مطلوبی محسوب می شود. تنها نکته ای که می توانم در آخر به آن اشاره کنم این هست که اهمیتی به اتفاقات و خرده داستانهای فیلم نداشته باشید. کسی قرار نیست در « شیطان مرده » دنبال داستان باشد، فیلمنامه و روایت در آخرین مرتبه این داستان قرار میگیرد. « شیطان مرده » را تنها باید به جهت صحنه ترسناک و خشونت بالایش دید ( البته افرادی که تمایل چندانی به این ژانر و خشونت ندارند، احتمالاً با دیدن « شیطان مرده » دچار مشکل خواهند شد ) و این نکته را هم به خاطر داشته باشید که اینبار بر خلاف گذشته، خبری از موقعیت های کمدی که باعث خنده شما بشود ، وجود ندارد ( البته کماکان می توان رگه های طنز را مشاهده کرد اما مانند گذشته شما را میان پل خندیدن یا ترسیدن قرار نمی دهد ). اینبار ژانرِ فیلم وحشت است و هدف ، ترساندن مخاطب که باید گفت سازندگان به خوبی از پس آن برآمده اند.